SNACK GüL 03

SNACK GüL 03 Al onze producten zijn HELAL

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1090 beoordelingen
18 apr 2021 om 10:00 was echt niet lekker, brood onder de grill gedaan en het laten aanbranden
16 apr 2021 om 19:25 Broodje kofte was niet echt lekker, was koud en maar twee stukjes vlees. De knoflook saus is niet mijn smaak, heel dunne saus. Eten was lauw toen het aankwam..
1 apr 2021 om 20:13 Eyvlllah abi ellerine saglik bol kazanclar.:)
21 mrt 2021 om 20:45 Ik vroeg zonder sla tomaat en ui en met sambal. Ik kreeg met sla tomaat en ui zonder sambal. De hamburger was echt zn goedkope hamburger op een goedkoop broodje, niet te vreten.
14 mrt 2021 om 22:12 super lekkere eten! aardige gastvrije mensen ! die er werken het eten is echt top en ja alles eigenlijk
13 mrt 2021 om 20:34 Precies gekregen wat ik besteld had met de juiste aanpassingen. Vriendelijke bezorger .
27 feb 2021 om 6:51 1 februari had ik anoniem een beoordeling gegeven.Helaas nu weer niet het eten gekregen wat ik gewend ben. Het is dan geen traktatie maar een irritatie. En nee niet door de bezorgtijd opmerking die je vaak krijgt maar de versheid,kwaliteit en presentatie
26 feb 2021 om 0:52 Besteld om 17;00 voor levering om 18:00, bezorging was 18:17.
23 feb 2021 om 23:15 Was weer top, echt heerlijk!
18 feb 2021 om 23:18 eten was lekker ,alleen jammer dat de sambalsaus vergeten was op al de twee kapsalons.