SNACK GüL 03

SNACK GüL 03 Al onze producten zijn HELAL

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 826 beoordelingen
19 sep 2019 om 18:25 Super lekker! Puik genoten mijn amice!
16 sep 2019 om 14:51 Heerlijk en snel
15 sep 2019 om 21:01 Was een aantal maanden geleden een stuk lekkerder. Rode kool hoort niet in een kapsalon thuis... vrijwel geen sambal gehad. Bezorging wel snel en vriendelijk
13 sep 2019 om 21:31 Prima, wel snel
13 sep 2019 om 20:00 Weinig patat, hadden een grote besteld maar dit was nog minder dan een normale patat. En had Römer kebab zonder ui besteld maar dit zat er toch op.
13 sep 2019 om 17:00 2,5 uur van te voren eten en drinken besteld, na 2,5 uur heb ik gebeld maar niemand nam op, werd terug gebeld en kreeg te horen dat ze het eten en drinken PAS hebben ingepakt. Ik kreeg de bestelling 50 minuten kreeg ik de bestelling thuis. Teleurgesteld..
11 sep 2019 om 1:55 Na een vorige teleurgestelde ervaring was het deze keer weer top. Alle gerechten apart bestellen ipv in een schotel vindt ik persoonlijk ten goede komen van de gerechten.
10 sep 2019 om 20:25 WAS GOED ENKEL GROTE PATAT WAS VOLGENS MIJ GEWOON KLEINE PATAT ANDERS ZOU IK NIET WETEN WAT KLEIN ZOU MOETEN WEZEN
8 sep 2019 om 23:56 Ogenschijnlijk 1 van velen... maar dan toch beter en lekkerder dan de rest
7 sep 2019 om 20:45 Heerlijke kapsalon. Lekker veel saus. Bezorger was een chille gast
26 aug 2019 om 19:44 Het was smakeloos, patat smaakte oud en lauw, saus voor bij de patat en loempia’s was een lachertje zo weinig in verhouding. En de salade was als het voor een konijn was en zo hup in de verpakking gekwakt. Jammer. Dit keer geen 5 sterren. Teleurgesteld
26 aug 2019 om 17:50 Eten smaakte extreem raar. Koriander in de durum? Kipnuggets smaakte naar liga. Bestelling klopte ook niet eb koud geleverd.